Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak mě napadlo, že po výstřelu bývá zdvižnost většinou na 0%...:-/

4 3
možnosti
TS

To jistě, proto na svého psa nikdy nestřílím. Jen si z ní občas trochu vystřelím ;-)Hezké Velikonoce přeju! :-)

3 1
možnosti
BJ

Tak tohle je dokonalý! Ano, šustění pytlíku, klasika, vtipný je, že na to stejně slyší i malé děti:D Když někdo zazvoní, náš pes začne hystericky štěkat a běží...otevřít a poskákat dotyčného, ať už je to zloděj, nebo babička. A jak se řekne "deme", tak okamžitě vyskočí s nadšením, že se jde na procházku, ale někdy stačí říct už jenom "d" a ona letí.... nebo minimálně vstane a s neuvěřitelným napětím čeká, jestli bude následovat i to "eme":D A když mamka naklepává řízky, tak začne počítat a většinou to stihne tak to tří, než kočka se psem případně vyběhnou schody, pak se pohodlně usadí každá z jedné strany a čekají, co spadne...

5 1
možnosti
BJ

jo a to ještě nepočítám, že kvůli našemu hlídacímu psovi musíme zamykat dveře, protože ačkoliv se otevírají dovnitř, nejen že pouští kohokoliv kdo zazvoní, ale taky si třeba sama vyjde na procházku, v noci, a vrátí se a nechá barák otevřenej dokořán... Jo a povel "místo" si upravuje podle toho, jak moc daleko by byla od případného úlovku, flákne sebou o zem někde na cestě mezi talířem a místečkem a dělá, jako že už tam přece skoro je, že to stačí, když jí řeknu, ať jde fakt ajko na místo, tak se zvedne a zase sebou plácne hlasitě o zem, třeba o dva cm dál.. no prostě... a povel "ke mě" nakonec dopadne tak, že ona si stoupne a počká, až já k ní dojdu...

3 1
možnosti

Jdeme ven 100% výstřel, já mám ňamku 100% výstřel, zvonek u dveří 100% výstřel, ale slovo Miky posklízej si hračky za sebou odchod do boudičky a ignorace i když to umí a donutí ho k tomu jenom příslib bude dobrůtka. Ale to bejvávalo, už není odešel do psího nebíčka a já si dnes mluvím, Miky díky že jsi nám do života přinesl radost.

6 1
možnosti
TS

Anička i aportuje pouze za úplatu ;-D Vemte si psíčka z útulku - vylepšíte život jemu i sobě ;-)

2 1
možnosti
Foto

;-Ds ledničkou a šustěním sáčku naprostý souhlasR^:-)

3 1
možnosti
TS

;-D Jsou to nenažraný dobytci a s tím se dá pracovat ;-)

2 1
možnosti
Foto

Rain man a jdeme ven jsou si foneticky podobné a tak když kamarád sděloval manželce, co bude v televizi, byl převálcován psem ženoucím se ke dveřím.

8 1
možnosti
TS

Ha há, tak to je dobrý! A od té doby je Rainman Ten-kterého-nesmíme-jmenovat ;-D

4 1
možnosti
Foto

Tak to o mé Cherie byl zvonek na prvním místě :)) protože špic je teritoriální psejk a je potřeba vždy zjistit jako první, kdo se chce pohybovat po jeho teritoriu a hlasitým štěkáním upozornit pánečky i sousedy, že se někdo vůbec pohybovat chce :))

5 1
možnosti
TS

:-)R^ Ančí teritoriální není, takže v tom fakt bude ten uzenář...

2 1
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik