Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milá blogerko, ničemu se nedivte. Jste jedna z těch mnoha, která nějakým způsobem reflektuje vyšší autoritu /pro Vás Bůh, pro někoho třeba něco jiného/. Vaším problémem je to, že uznáváte jen to, co se Vám momentálně hodí /nic ve zlém/. Vyzobkáte si z nabídky duchovních věcí to, co Vám vyhovuje, zbytek je pro Vás přítěží. Ono je to však trochu jinak, někdy v životě musíte i cosi obětovat, zapřít se a poslechnout, byť se Vám zdá, že to zrovna není to pravé.

Církev je instituce, kterou založil Kristus, trvá 2000 let. To, že v ní není vše úplně v pořádku, je pravda a současně i doklad, že je spravována lidmi, kteří mají stejně jako my všichni své chyby a frustrace. To, že se v ní objevují vedle skvělých lidí a gauneři, je rovněž pravda. Přesto je její podstata v pořádku a kdo chce, najde v ní i oporu /nemluvím teď o materiální pomoci chudým či při katastrofách/. Posledních 20-30 let je vystavena velkým štvanicím, protože jde o poslední instituci na Zemi, která ještě nebyla zrelativizována. Proto tolik vadí. Možná, kdyby lidé žili mravněji, nepotřebovali by kondomy k zabránění šíření HIV. Možná kdyby žili v souladu s 2000 let starými pravidly, nebylo by tolik násilí a zla.

Zkuste si přečíst některé knihy Jana Pavla II /Vstaňte a pojďme/. Možná získáte přesvědčivější informace. Přeji Vám hezký den.

5 10
možnosti
AAP

Nadechla jsem se a chtěla vypsat všechna zvěrstva, která napáchala lidská ruka žijící v souladu s 2000 let starými pravidly..."ale"...vydechla jsem a doporučuji, abyste si ještě jednou přečetl, co Tina ve svém blogu píše. Podsouvat lze i bez obvinění :-)

5 8
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik