Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Svět se zbláznil, francouzký "kapitalista" utíká před socialismem do Ruska...

4 1
možnosti
IH

I45r56e35n55a 10H10r96u12b84á

15. 1. 2013 11:27

Kdekoliv jinde jen ne v Rusku? Třeba v Saúdské arábii nebo Číně, že, to jsou taková veselá zřízení. Podle mého názoru bychom se měli oprostit od věčné dehonestace Ruska. Je to velká země s obrovským potenciálem a velkými zásobami surovin. Nechápu, proč lákame do EU kulturně naprosto odlišné Turecko a ne třeba Rusko? S tím jsme si přece jenom blíž a spojenectví by bylo lepší než nějaká hra na pozůstatky studené války. S Tureckem si do EU zatáhneme akorát islám.

3 1
možnosti
JN

Už včera kdosi napsal - naše uvolněné místo ve vztazích s Ruskem s chutí ihned zaplní Německo (viz nový ropovod) a další země.

Nebo jak jsme pilně plivali na Rusko jako argresora v Gruzii. Asi z 1 rok EU vyšetřila, že válku v Abcházii začali Gruzíci - ale to už byla jen malá, okrajová zprávička.

.

Nicméně Tina není žádný fanatik a téma pojala humorně, tak jako vždy R^

2 0
možnosti
JD

víte, jaké bude v Rusku platit daně? 13%. Navíc mu pas donesli na zlatém podnose, tož neberte to.

4 0
možnosti
JD

a ten Deen Reed....jednak emigrovat musel, protože nechtěl do Vietnamu, druhak mu NDR poskytla status celebrity, desky, role ve filmech, za manželku tehdejší největší sexbombu východoněmeckého filmu, potřásání rukou s politiky....

4 0
možnosti
JC

Láska k penězům je holt větší než láska k vlasti.

4 2
možnosti
TS

Zatím to tak vypadá. Doufám, že lekce, kterou můj milovaný Žerár dostane, nebude příliš bolestivá ;-)

0 0
možnosti
JL

Komunisticka strana Ruska je v Rusku zcela okrajovou stranou, naprosto bez jakehokoliv politickeho vlivu.

4 0
možnosti
TS

Promiňte, vy jste se mi octl na druhé straně diskuse a trestuhodně unikl mé pozornosti, přitom jsem váš názor už dřív zaznamenala a těšila se, až vám budu moci odpovědět :-) díky za technickou, abych pravdu řekla, v ruské politické scéně se neorientuju a jen jsem zaznamenala, že G.D. bylo nabídnuto místo v "plác do vody" ruské straně... Nějznájka na Luňé, znájetě? Tak se omlouvám :-) ale stejně si myslím, že problém není v životě pana Žerára v Rusku, ale v JAKÉKOLIV politické jeho angažovanosti tam. Neblbni, Žeráre... a dál to znáte ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik