Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Milá Tino,

moc se vám omlouvám, že vám vcelku netaktně lezu do blogu mimo mísu, ale nevidím jinou možnost, jak se obrátit na vaši kolegyni, paní Vandu Vávrovou. Všechny diskuse pod jejími články jsou už uzavřeny, takže není možnost, jak ji přímo oslovit. Vyřiďte ji prosím, že existují čtenáři (nejméně jeden :-)), kteří často klikají na její blog v marném očekáváni, že se tam opět objeví něco tak hezkého jako http://vandavavrova.blog.idnes.cz/c/334014/zacina-den.html , nebo http://vandavavrova.blog.idnes.cz/c/337236/Basnik.html  R^

2 0
možnosti
Foto

Milý inspektore!-) Udělal jste mi radost. Já stále píšu, jen jsem trochu stranou dění. Tina Vám pošle e-mailem na mě odkaz. Velice ráda Vás u sebe přivítám:-)

2 0
možnosti
Foto

hezké, ale marné přání, jsem rádsmířen, že kočky mi do života budou kecat celý život..;-).ostatně...dělaly to do teď, tak proč by to měnily.:-)

1 0
možnosti
TS

Dvounohé nebo čtyřnohé, Jaromíre? :)))

0 0
možnosti
KT

a měla to tak vždycky? náš přechozí byl v pohodě asi do osmi let a pak začal postupně šílet. jeden rok jsme trávili Silvouše u známých i s ním, tak byl pod dozorem lékaře odborně napráškován, což probíhalo podobně. ohňostrojové období prožil ve stresu a ráno se mu podlamovaly nohy. náš mladík je prozatím zcela imunní a doufám, že mu to vydrží. přeju spokojený rok

1 0
možnosti
TS

Má to tak od svých čtyř, kdy jí byla odpálena rachejtle příliš blízko sluchu. Od té doby zmizela ta cool holka, co při ohňostrojích nonšalantně kradla lidem párky, a nastoupila hysterka :))

1 0
možnosti
KB

Přesně tak, zvěř nám do života kecat nebude a už vůbec ne nějaká rudá nudle, která doufám, necloumá vaším majestátem, paní Tino! Přeji vám šťastný nový rok, ať neotravuje vás rudý nok, ať rozesmívá vás kroupolog, ať jako sůva z nudlí na vás nikdo nekouká, k tomu vás váš obdivovatel ponoukáVVV

1 0
možnosti
TS

;-D;-D;-D Asi vás miluju, Karle...

1 0
možnosti
TS

Bohužel? Bohudík? :-)

0 0
možnosti
DT

naše bernská fena na ohňostroje nereaguje, ignoruje i přímo vedle ní odpálené rakety, ale kamarádce se té noci vytrhlo štěně yorkšíra a uteklo neznámo kam... psi tím prostě trpí, škoda, že si to někteří lidi neuvědomují...

2 0
možnosti
TS

Jj, můj facebook je, bohužel, plný fotek zatoulaných pejsků, nalezených po Silvestru... Nebo spíš bohudík, aspoň je lidi rychleji najdou ;-)

0 0
možnosti
PC

Všechno nej... do 2014, paní Tino !

Náš pes v pohodě, spíš jako niže zmiňovaná Karinka - "Co se to tam děje? ", kočka horší - a tak se ptám, co na petardy Terezka ?

1 0
možnosti
TS

Díky, ať se i vám daří ;-)

Terezu jsme omylem zavřeli do ložnice, tak si to letos dala solo, ale určitě seděla na parapetu a koukala na desítky rachejtlí v našem panoramatickém výhledu a litovala, že je nemůže jít lovit - jako vždycky ;)))

0 0
možnosti
AJ

ANo, nám poprvé na Silvestra zafungovala stařecká hluchota (ne moje, ale pesí), takže opatření, která jsem měla připravena (zároveň hlasitě puštěná televize i rádio, všude rozsvíceno -spíš přesvíceno;-D) nebyla nutná - ono to stáří je přece k něčemu dobré....;-)

1 0
možnosti
TS

No, už aby to bylo... :-):-) ale Anna raději obětuje jiné smysly - sluch a čich jsou pro ni důležité kvůli žravosti. Takže počítám, že se z ní na starý kolena stane spíš slepý necita... ;)

0 0
možnosti
Foto

... tak jste ve zdraví přežili další Silvestr :-) R^

1 0
možnosti
TS

Ano. Dnes máme Silvestrovské ozvěny - díky Rusům slavícím ohňostroji dědu Mráze a trvajícím komuniké Ančí ;))

3 0
možnosti
Foto

Tobe take stastny Novy rok a zbytek mas v e-mailu :-) 

Fungujou mi smajlici, diky za radu V

1 0
možnosti
TS

Díky, Zuzi, zítra na to vlítnu ;-) Šťastný 2014!

1 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik