Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Vy vůbec NEJSTE povrchní nanynka, Vy jste inteligentní a rozumná dáma.

4 0
možnosti
Foto

:)) Vzhledem k tomu, že jsem "fuck" použil veřejně pro výstavu "Ňaderná energie" do jedné ze dvou fotek, těžko mohu tvrdit, že se mne to výrazně dotýká :))

1 0
možnosti
TS

No jó, když ty máš ze všech vyjímek výjimku ;))

1 0
možnosti
TS

Děkuju vám všem za názory :) těm nesouhlasným díky za zajímavé argumenty a těm souhlasným za pocit, že nejsem staromódní ufon :) a teď si to jdu pročíst a pokoušet se odpovídat, dokud neodpadnu :)) hezký večer!

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím se švecem, který se má držet svého kopyta R^

2 0
možnosti
Foto

A mně se fakáč líbí ;-). Ne že bych vždy adorovala všechny výtvarné počiny D. Černého, ale tak nějak pocitově souhlasím s tou hrubou záplatou ...

6 4
možnosti
FS

Štěpáno, to je jedna z mála příležitostí, kdy s vámi na 100% souhlasím. Nedáme to dohromady? Vy krásná, já bohatý... oba středního věku?

0 0
možnosti
MK

Pro paní Moudrou. Vy tak krásně ráda zevšeobecňujete a bagatelizujete.

Takže.....jak by Vám bylo, kdyby Vám bylo osm let a ve čtyři ráno přijela hospodářská kriminálka a odvezla Vám otce? Jen kvůli tomu, že si v hotovosti koupil Moskviče, na kterého si vydělal tím, že jsme měli tři skleníky, nutrie a vykrmovali býky? 

Jak by Vám bylo, kdyby Vašeho otce vyslýchala StB jen kvůli tomu, že sebral prémie ženské, která se ožrala a nepřišla do práce  a její práci jsem zastal já, moje sestra a otec.....(výkrmna telat)

Celá pointa byla v tom, že ta ženská byla předsedkyní ROH. 

Jak by Vám bylo, kdybyste každý rok měnila školu? 

Ano, taková byla životnost mého otce u komunistických zaměstnavatelů  díky jeho politickým názorům  Mně osobně a mým sestrám ten režim vzal dětství. Mým rodičům život. Proto dodnes nechápu jak komunisté mohou existovat. Proč je nikdo nevyhubí a přesto jsem schopen odsoudit rádoby umělecké dílo Černého, ale to zase nepochopíte vy.

1 2
možnosti
Foto

Přeháníte. Kdysi jste psal, že jste měl krásné dětství.

3 2
možnosti
Foto

Povrchní nanynka? Ani omylem.

Moudrá žena R^:-)

5 0
možnosti
VV

Karma. Na p.Černého mám stejný názor jako p.M.Kavka.

2 0
možnosti
TS

Díky. Je to kapku práce pro pražskou pátračku, najít v téhle změti ten názor, který zmiňujete, ale já se k tomu doberu ;)

0 0
možnosti
JL

Je mi líto, dnes ne, třeba zas příště.

1 0
možnosti
Foto

i já...Tince jako človíčkuV, ale příspěvkuRv;-) ...umělec, který táhne s vládnoucími je prostitut....odpustím i nevkus, ale korektnost či servilnost...ať jde do háje.

4 1
možnosti
Foto

asi si to tu slíznu, ale já Černému vcelku fandím....kašlu na to, že je sporné, zda vůbec jde o umění, kašlu ja to, že je pózér....kdo z těch, co se na nás např. denně šklebí z TV není?.....je pro svobodný život zdravější, když umělci prudí (a je dokonce fuk jestli vkusně či spíše na hraně) než když provolávají zdravice vládnoucím....jako "naša Lucinka";-)

7 1
možnosti
JL

...tak nějak R^

1 0
možnosti
MK

Tino, tentokrát nesouhlasím. Umělci nejen že mají právo se vyjádřit, ale je to i jejich povinnost. Bylo tomu tak vždy....i v před antických společnostech, kdy umělci formou recitace, divadla vyjadřovali svůj názor anebo názor větší skupiny obyvatel na panovníka, diktátora, císaře apod. Umění není apolitické nespolečenské. Nikdy nebylo. I ty antické sochy vyjadřují určitý politický anebo společenská postoj. 

Co se týče pana Černého....tak tomu nevěřím, že něco vyjadřuje, ani to, že je umělec. Jeho díla se mi hnusí. Nemají myšlenku, nemají obsah. Mají za úkol jen provokovat a zviditelnit pana Černého. 

Každý ví, jaký je můj názor na komunisty a přesto,.....natření tanku na růžovo jsem považoval za svinstvo. On ten obyčejný rudoarmějec co padl v boji proti fašismu, nepadl pro Stalina, komunismus apod. Padl za svobodu svého národa a národů dalších. Co potom komunistické hyeny spáchali už nebyla jeho vina.

6 1
možnosti
FS

Akorát nesouhlasím s tím prostředkem, Martine. Občas u Černého myšlenku i obsah vidím. Ale všichni dobře víme, jak je zrovna tohle subjektivní. To jen kroupa má ve všem jasno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik